Nyheter

Nya produkter för porttelefoni

Nya produkter för porttelefoni
2008-08-21
Malux Sweden AB breddar sitt sortiment av produkter för säker inpassering, med portregister och svarsapparater för porttelefoni.

     
 

Från Malux kommer svarsapparaten Mitho som har 4,3 tums pekskärm.

 

De nya portregistren är moduluppbyggda och flera av dem är så robusta att de uppges vara vandalsäkra. Samtliga modeller av portregistren kan också väljas med färgkamera. I serien Targha finns även ett digitalt siffersystem, vilket gör att upp till 100 hyresgäster kan betjänas av ett portregister bestående av endast två moduler med måtten 18 gånger 20 centimeter.


Svarsapparater med pekskärm

Svarsapparaterna är utformade för att vara moderna och användarvänliga. De har flera valmöjligheter mellan högtalarvarianter, svarslur, färgmonitor och pekskärmar. Exempelvis kan svarsapparaten Mitho, som har 4,3 tums pekskärm, levereras i en modell där man även kan styra flera funktioner i så kallade smarta hem. Bland annat kan man på distans reglera temperatur och belysning.
– En annan bra nyhet med svarsapparaten Mitho är att den kan spela in meddelanden om ingen är hemma, säger Stina Olsson på Malux AB.

Passagesystem kompletterar
Passagesystemen AX50, AX100 och AX200 (se MaterialForum 2008-05-15) kompletterar portregistren och svarsapparaterna.

De nya produkterna presenteras på Stockholmsmässan Skydd från 30 september till 3 oktober.

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.