• Nyheter
  • Nya LED - glödlampsersättare med dimringsmöjligheter

Nyheter

Nya LED - glödlampsersättare med dimringsmöjligheter

Nya LED - glödlampsersättare med dimringsmöjligheter
Philips lanserar en ny LED - glödlampsersättare med möjligheter för dimring.

 
 Philips LED belysning med dimringsfunktion ger samma möjlighet som tidigare endast gavs med spotlight.
  

DimTone har tidigare enbart funnits som spotlight men med nya DimTone E27 finns samma möjligheter som med DimTone spotlight GU10.


Philips Master LED bulb DimTone E27 ger extra varmt ljus och behaglig ljusmiljö vid låg ljusstyrka och passar för offentliga miljöer såsom hotell, restauranger, barer, toaletter och foajéer, där det ställs höga krav på ljuskomforten.

 

DimTone-funktionen gör att ljuset övergår från vanligt varmvitt till extra varmvitt ljus vid lägsta ljusstyrkan och full ljusreglering. Ljusregleringen innebär dessutom större effektivitet och energibesparingar.

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.