• Nyheter
  • Nya LED - glödlampsersättare med dimringsmöjligheter

Nyheter

Nya LED - glödlampsersättare med dimringsmöjligheter

Nya LED - glödlampsersättare med dimringsmöjligheter
Philips lanserar en ny LED - glödlampsersättare med möjligheter för dimring.

 
 Philips LED belysning med dimringsfunktion ger samma möjlighet som tidigare endast gavs med spotlight.
  

DimTone har tidigare enbart funnits som spotlight men med nya DimTone E27 finns samma möjligheter som med DimTone spotlight GU10.


Philips Master LED bulb DimTone E27 ger extra varmt ljus och behaglig ljusmiljö vid låg ljusstyrka och passar för offentliga miljöer såsom hotell, restauranger, barer, toaletter och foajéer, där det ställs höga krav på ljuskomforten.

 

DimTone-funktionen gör att ljuset övergår från vanligt varmvitt till extra varmvitt ljus vid lägsta ljusstyrkan och full ljusreglering. Ljusregleringen innebär dessutom större effektivitet och energibesparingar.

Nyheter

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.

Världens mest spridda byggblock förnyas

Världens mest spridda byggblock förnyas

Byggkatalogen bevakade för någon vecka sen mässan LEGO World på Kistamässan. Vi ville titta på framtidens byggare och när vi gjorde det hittade vi en materialnyhet som är glädjande. LEGO har utvecklat ett byggblock i bioplast. LEGO Plants tillverkas av sockerrör.

Lysande stamskydd

JOM - Järn i offentlig miljö utökar sitt sortiment av stamskydd med en LED-belyst variant av modellen Ett. Stamskyddet som fungerar som påkörningsskydd är försett med en LED-list på den övre ramen, vilken ger både en vacker effekt och bra synlighet i höstmörkret.

Ny serie monteringslim

Ny serie monteringslim

Sikas nya serie med monteringslim består av tre olika produkter som tillsammans ska fungera som en helhetslösning för den professionella användaren. Monteringslimmen täcker in alla behov, allt från mindre, lättare monteringar till montering av tyngre föremål och även fogning.