Nyheter

Nya arbetskläder för tjejer

Nya arbetskläder för tjejer
Snickers Workwear lanserar en hel målarkollektion som är utformad för att ge bra passform för kvinnor.

      
 I Women Workwears målarkollektion ingår en softshelljacka av stretchtyg som andas och är vattenavvisande. Målarbyxorna är ergonomiskt skurna och har ett antal nödvändiga fickor.
  

Snickers Workwear har tagit fasta på att det blir fler och fler kvinnor inom målaryrket. För att tillgodose deras behov har företaget nu utvecklat en särskild målarkollektion, Women Workwear.

Ergonomisk skärning
I kollektionen ingår kort- och långärmad t-shirt, munkjacka, softshelljacka och målarbyxor. Gemensamt för kläderna är att de har en ergonomisk skärning som ska göra dem enkla att röra sig i. För att få optimal passform och funktionalitet har företaget också gjort en undersökning bland kvinnliga målare

Mindre blekning spar miljön
Kollektionens softshelljacka är sydd av ett stretchtyg som ska både andas och vara vattenavvisande. Målarbyxorna är försedda med ett antal olika fickor, bland annat hölster- och mobilficka. För att ge minimal miljöpåverkan har de inte blekts lika mycket som traditionella målarbyxor.

 

Nyheter

Flexibla industriräcken

2020-01-22
Räcken

Weland stål har introducerat ytterligare ett flexibelt räcke, Weflex som är ett obrutet räcke som levereras i kundspecifik längd. Sedan tidigare finns Universal som levereras i moduler.

Multifunktionell parkbänk

2020-01-20
Parkmöbler

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Krukor för en klimatanpassad utemiljö

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.