Nyheter

Nya arbetskläder för tjejer

Nya arbetskläder för tjejer
Snickers Workwear lanserar en hel målarkollektion som är utformad för att ge bra passform för kvinnor.

      
 I Women Workwears målarkollektion ingår en softshelljacka av stretchtyg som andas och är vattenavvisande. Målarbyxorna är ergonomiskt skurna och har ett antal nödvändiga fickor.
  

Snickers Workwear har tagit fasta på att det blir fler och fler kvinnor inom målaryrket. För att tillgodose deras behov har företaget nu utvecklat en särskild målarkollektion, Women Workwear.

Ergonomisk skärning
I kollektionen ingår kort- och långärmad t-shirt, munkjacka, softshelljacka och målarbyxor. Gemensamt för kläderna är att de har en ergonomisk skärning som ska göra dem enkla att röra sig i. För att få optimal passform och funktionalitet har företaget också gjort en undersökning bland kvinnliga målare

Mindre blekning spar miljön
Kollektionens softshelljacka är sydd av ett stretchtyg som ska både andas och vara vattenavvisande. Målarbyxorna är försedda med ett antal olika fickor, bland annat hölster- och mobilficka. För att ge minimal miljöpåverkan har de inte blekts lika mycket som traditionella målarbyxor.

 

Nyheter

Finja Färgat murbruk återbruk tegel

Färgat murbruk som främjar cirkulärt byggande

En förutsättning för att kunna återanvända tegelfasader efter rivning är ett murbruk med rätt egenskaper. Finja möter nu efterfrågan på färgade murbruk för detta ändamål och har lanserat ett färgat murbruk som är speciellt avsett att användas vid murning med återbrukat tegel. Samtidigt lanserades även ett färgat murbruk för murverk som kräver hög hållfasthet gällande fogen.