Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Nya arbetskläder för tjejer

Nya arbetskläder för tjejer
Snickers Workwear lanserar en hel målarkollektion som är utformad för att ge bra passform för kvinnor.

      
 I Women Workwears målarkollektion ingår en softshelljacka av stretchtyg som andas och är vattenavvisande. Målarbyxorna är ergonomiskt skurna och har ett antal nödvändiga fickor.
  

Snickers Workwear har tagit fasta på att det blir fler och fler kvinnor inom målaryrket. För att tillgodose deras behov har företaget nu utvecklat en särskild målarkollektion, Women Workwear.

Ergonomisk skärning
I kollektionen ingår kort- och långärmad t-shirt, munkjacka, softshelljacka och målarbyxor. Gemensamt för kläderna är att de har en ergonomisk skärning som ska göra dem enkla att röra sig i. För att få optimal passform och funktionalitet har företaget också gjort en undersökning bland kvinnliga målare

Mindre blekning spar miljön
Kollektionens softshelljacka är sydd av ett stretchtyg som ska både andas och vara vattenavvisande. Målarbyxorna är försedda med ett antal olika fickor, bland annat hölster- och mobilficka. För att ge minimal miljöpåverkan har de inte blekts lika mycket som traditionella målarbyxor.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.