• Nyheter
  • Ny tvättfunktion för fläckborttagning

Nyheter

Ny tvättfunktion för fläckborttagning

Ny tvättfunktion för fläckborttagning
2008-05-28
Whirlpool presenterar tvättfunktionen Clean+, som tar bort fläckar genom att låta vattentemperaturen variera under tvättcykeln.

             
 

Whirlpools tvättprogram för fläckborttagning, Clean+, ger varierad vattentemperatur under tvättcykeln. På så vis kan olika fläckar lösas upp vid optimal temperatur.

 

Företagets nya tvättmaskiner är försedda med programmet Clean+ som ger en varierad temperatur. Detta för att fläckar av olika slag tas bort bäst vid olika temperaturer. Plagg som är olika hårt smutsade kan alltså blandas vid samma tvätttillfälle samtidigt som både tvättmedel och fläckborttagningsmedel kan hällas i samma behållare.
Företaget uppger också att temperaturvariationen innebär en energibesparing eftersom den högsta temperaturen enbart används under en kort tid.


Löser fläckar och bleker

Programmet börjar med att tvätta i 25 grader, den temperatur då fläckar med enzymer löses upp bäst. Det går sedan till 35 grader där tensider bäst löses och processen avslutas sedan med 42 grader som är optimalt för blekningsprocessen.
Programmet kan användas vid både bomulls- och syntettvätt.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.