Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Ny toppnivå för ROT-avdrag

Ny toppnivå för ROT-avdrag
Trots ny toppnotering ser Skatteverket en tydlig inbromsning.

Den minskade rörligheten på bostadsmarknaden slår troligtvis åt båda håll. Vissa hushåll renoverar för att öka standarden på sitt befintliga boende medan andra sparar in på underhållet för att ha råd med en ny bostad. Omsättningen inom bygg och järnhandeln ökade med cirka 3 procent under fjolåret. ROT-avdraget nådde nya toppnivåer men nu ser Skatteverket en tydlig inbromsning. Det norska institutet för luftforskning varnar för att husfasader vittrar sönder på grund av ett varmare och fuktigare klimat. Forskarna bedömer att kostnaderna för fasadunderhåll kommer att öka kraftigt om inte luftföroreningarna reduceras.

Källa: Industrifakta AB Marknadstrender-Bygg

Ny toppnivå för ROT-avdrag
Ny toppnivå för ROT-avdrag

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.