Nyheter

Ny produktkatalog från Essve

Ny produktkatalog från Essve
Nu har Essves produktkatalog för 2009/2010 kommit. Den nya katalogen består av 450 sidor med företagets produktsortiment och teknisk information.

        
 Essves nya produktkatalog finns både som tryckt papperskatalog och i digital form på webben.
Företagets ambition med produktkatalogen är att den ska ge full översikt över produktsortimentet och dessutom innehålla teknisk information och monteringsanvisningar. Nytt för årets upplaga är att kapitlet om infästningssortimentet är utökat. I övrigt finns  information om skruv, borrmaskiner, spikpistoler, brandtätning, bult, mutter, lim och fog.

Finns även på webben
Katalogen finns både som tryckt papperskatalog och som digital katalog på webben. I katalogen på webben uppdateras informationen varje vecka för att den ska vara så aktuell som möjligt. På företagets webbplats finns, förutom webbkatalogen, även teknisk information i form av varuinformationsblad och miljödeklarationer.

Essves webbkatalog

 

 

Nyheter

Finja Färgat murbruk återbruk tegel

Färgat murbruk som främjar cirkulärt byggande

En förutsättning för att kunna återanvända tegelfasader efter rivning är ett murbruk med rätt egenskaper. Finja möter nu efterfrågan på färgade murbruk för detta ändamål och har lanserat ett färgat murbruk som är speciellt avsett att användas vid murning med återbrukat tegel. Samtidigt lanserades även ett färgat murbruk för murverk som kräver hög hållfasthet gällande fogen.