Nyheter

Ny produktkatalog från Essve

Ny produktkatalog från Essve
Nu har Essves produktkatalog för 2009/2010 kommit. Den nya katalogen består av 450 sidor med företagets produktsortiment och teknisk information.

        
 Essves nya produktkatalog finns både som tryckt papperskatalog och i digital form på webben.
Företagets ambition med produktkatalogen är att den ska ge full översikt över produktsortimentet och dessutom innehålla teknisk information och monteringsanvisningar. Nytt för årets upplaga är att kapitlet om infästningssortimentet är utökat. I övrigt finns  information om skruv, borrmaskiner, spikpistoler, brandtätning, bult, mutter, lim och fog.

Finns även på webben
Katalogen finns både som tryckt papperskatalog och som digital katalog på webben. I katalogen på webben uppdateras informationen varje vecka för att den ska vara så aktuell som möjligt. På företagets webbplats finns, förutom webbkatalogen, även teknisk information i form av varuinformationsblad och miljödeklarationer.

Essves webbkatalog

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.