• Nyheter
  • Ny måttbandsserie för alla typer av mätningar

Nyheter

Ny måttbandsserie för alla typer av mätningar

Ny måttbandsserie för alla typer av mätningar
Bahco lanserar en serie måttband för olika typer av mätningar upp till 100 meter.

      
 Bahco lanserar en serie måttband, där det ingår fickmåttband, långa måttband och ett mäthjul (ej i bild).

 
 
 
Måttbandsserien består av tre fickmåttband och tre långa måttband samt ett mäthjul. Fickmåttbanden har blad av stål och några av de långa måttbanden av glasfiber. För användning i krävande miljöer finns även ett måttband som är helt tillverkat i rostfritt stål. Måttbanden finns i längder från 3 till 100 meter.

Fäster på metall
Fickmåttbanden finns bland annat med magnetisk ände som man enkelt kan fästa mot metallkonstruktioner. Sedan är det bara att dra ut måttbandet mot den andra mätpunkten och mäta. En annan användbar finess är att med magnetänden kunna plocka upp små tappade metallföremål från otillgängliga utrymmen.
För att säkra avläsningar ska kunna göras i alla ljusförhållanden finns även modeller med antireflexbehandlad skala.
Måttbanden finns för måttnoggrannhet i både klass 1 och 2.

 

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.