• Nyheter
  • Ny koppling underlättar installationer

Nyheter

Ny koppling underlättar installationer

Ny koppling underlättar installationer
LK Systems lanserar en ny presskoppling som ska underlätta arbetet vid många installationer.

      

 

 

             

 

LK Systems lanserar presskopplingen LK Presspex Skjutmuff som ska förenkla sammanfogningen av rör.

 

 

 

 

Presskopplingen LK Presspex Skjutmuff är en ny produkt som ska förenkla arbetet, exempelvis vid byte av kopplingar eller om två stumma rörändar ska sammanfogas. Vid stambyten går det att förtillverka stammen våning för våning. Därefter kan den kompletta stammen pressas ihop utan millimeterpassning. Kopplingen uppges även vara enkel att arbeta med vid ombyggnader av rörstråk.

Passar flera rörtyper

Insticksdjupet är justerbart med 20 millimeter. Kopplingen finns i dimensioner mellan 16 och 32 millimeter och passar till rörtyperna LK PE-X och LK PAL.

 

 

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.