Nyheter

Ny fog klarar det mesta

Ny fog klarar det mesta
Hightec 7 är en ny produkt från Teknos som fogar, limmar och tätar.

Fogen kan användas på allt. Den fäster på de flesta underlag; glas, metaller, målade och grundade ytor, trä, glas- fiber, kompositmaterial, betong, natursten, gips-, och spånskivor m.m.

Det räcker oftast att ha en fog med sig. Hightec 7 tål att frysa/tinas utan kvalitetsförsämring. Kan ligga I bilen i frost, tinas och används utan försämrade egenskaper. Töjbar 300 % och klarar -40°- + 90°. Fogen är luktfri, snabbhärdande och är UV- stabil och mycket åldersbeständig samt fri från lösningsmedel. Finns i vit kulör. Patronen innehåller 0,29 lit.

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.