Nyheter

Ny fog klarar det mesta

Ny fog klarar det mesta
Hightec 7 är en ny produkt från Teknos som fogar, limmar och tätar.

Fogen kan användas på allt. Den fäster på de flesta underlag; glas, metaller, målade och grundade ytor, trä, glas- fiber, kompositmaterial, betong, natursten, gips-, och spånskivor m.m.

Det räcker oftast att ha en fog med sig. Hightec 7 tål att frysa/tinas utan kvalitetsförsämring. Kan ligga I bilen i frost, tinas och används utan försämrade egenskaper. Töjbar 300 % och klarar -40°- + 90°. Fogen är luktfri, snabbhärdande och är UV- stabil och mycket åldersbeständig samt fri från lösningsmedel. Finns i vit kulör. Patronen innehåller 0,29 lit.

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.