Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Nödljusarmatur med självtest

Nödljusarmatur med självtest
Från Malux kommer en ny nödbelysning som med automatik självtestar sina funktioner varje vecka.

        
 Vistra Led AT är en ny enkelsidig nödbelysning med Led, självtest, inbyggt nödljusaggregat och batteridrift.
  

Den nya nöd- och hänvisningsbelysningen Vistra Led AT testar sig själv regelbundet. Varje vecka testas huvudfunktionerna och en gång per år testas även batteriernas kapacitet.

Nödljusaggregat är inbyggt

Det är en enkelsidig armatur som är avsedd för utanpåliggande montering på vägg eller i tak. Den är försedd med batteri och har inbyggt nödljusaggregat som kopplas in automatiskt vid nätavbrott. Armaturen är utrustad med High Power Led och har ett läsavstånd på 25 meter.

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.