Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Nedstigningsbrunn med valfria anslutningsvinklar

Nyheter

Nedstigningsbrunn med valfria anslutningsvinklar

Nedstigningsbrunn med valfria anslutningsvinklar
Alfa NB Perfect är en fogtät nedstigningsbrunn som är tillverkad i ett stycke och som har valfria anslutningsvinklar.

        
 

Alfa NB Perfect tillverkas med flexibel teknik som möjliggör stor variation för bottendelens genomlopp och anslutningar.

Den fogtäta nedstigningsbrunnen Alfa NB Perfect är avsedd för användning med själfallsledningar för spill- och dagvatten. För att brunnen ska få rätt kvalitet är den gjuten i ett stycke av självkompakterande betong. Brunnen kan levereras med valfria anslutningsvinklar, med röranslutning i ledningens riktning, både horisontellt och vertikalt.

Vallning ger driftsäkerhet

Brunnen har mjukt utformade rännor, så kallad vallning. Något som ska ge den ha optimal hydraulisk funktion och driftsäkerhet. Brunnen har MG-fog för överbyggnad. Till röranslutning används PG-fog för betongrör och för fullväggsrör i plast används glidfog.
Bottendelen tillverkas i dimension DN 1000 och 1200.

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.

Betongtakpanna i nytt utförande

2020-03-23
Takpannor

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.