Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Mursystem utan murning

Mursystem utan murning
Finja lanserar ett mursystem som ska vara både flexibelt och enkelt att montera utan vanlig murning.

 
 
 Finja Gränslös är ett mursystem av ihåliga betongblock med spont som kan limmas samman.
  

Finja Gränslös är ett mursystem som består av block, pelare och murkrön i betong. Blocken är ihåliga, vilket ska göra dem enkla att hantera. De är också försedda med not och spont för att ge en stabil mur utan traditionell murning.

Fristående eller motfylld
Blocken kan användas för fristående murar med eller utan pelare. Den kan även användas som stödmur. Motfyllda höga murar och pelare ska alltid grundläggas på en gjuten sula med armering som fortsätter upp i muren eller pelaren.

Kan fyllas med betong
Beroende på höjd och grundläggningsförhållanden kan muren vara ofylld eller fylld med makadam eller betong.

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.