Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Mörkt i köket?

Mörkt i köket?
2012-09-27
Bänkbelysning med välriktat ljus

 
 

LED-bänkbelysning ger bra ljus i t.ex. köket

Från FLUX kommer en lättinstallerad och prisvärd LED-lösning för belysning under bänkskåp och hyllplan, Cabinet LED.

För bänkbelysning är det viktigt med en bra ljusfärg och ett välriktat ljus. Kombinerat med de fördelar en LED-lösning har i form av lång livslängd ger det en mycket bra belysning.

Cabinet LED ger mycket ljus trots det lilla formatet, 270lm/W. Färgtemperaturen är 3000°K och spridningsvinkeln är 120°.

Armaturen är konstruerad så att den antingen kan ytmonteras med kabelgenomföring på ovansidan eller genom armaturens sida, eller fällas in helt med håltagning Ø65mm.

Armaturen går att beställa styckevis och kombinera upp till 6 armaturer per driver med olika typer av styrning: av/på, bakkantsdimmer alternativt dimbar med 1-10V / Dali / vriddimmer. Det finns även färdiga set med 3 eller 6 armaturer kompletta med driver och stickpropp som inte kräver behörig installatör.

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.