Nyheter

Mörkt i köket?

Mörkt i köket?
2012-09-27
Bänkbelysning med välriktat ljus

 
 

LED-bänkbelysning ger bra ljus i t.ex. köket

Från FLUX kommer en lättinstallerad och prisvärd LED-lösning för belysning under bänkskåp och hyllplan, Cabinet LED.

För bänkbelysning är det viktigt med en bra ljusfärg och ett välriktat ljus. Kombinerat med de fördelar en LED-lösning har i form av lång livslängd ger det en mycket bra belysning.

Cabinet LED ger mycket ljus trots det lilla formatet, 270lm/W. Färgtemperaturen är 3000°K och spridningsvinkeln är 120°.

Armaturen är konstruerad så att den antingen kan ytmonteras med kabelgenomföring på ovansidan eller genom armaturens sida, eller fällas in helt med håltagning Ø65mm.

Armaturen går att beställa styckevis och kombinera upp till 6 armaturer per driver med olika typer av styrning: av/på, bakkantsdimmer alternativt dimbar med 1-10V / Dali / vriddimmer. Det finns även färdiga set med 3 eller 6 armaturer kompletta med driver och stickpropp som inte kräver behörig installatör.

Nyheter

Parkbänk med låsbar förvaring och laddning

Parkbänk med låsbar förvaring och laddning

EBLOCQ är en ny parkbänk från Smekab Citylife som är utrustad med låsbara förvaringsfack under sittytan med integrerade laddare för mobiltelefon, surfplatta och elcykelbatteri i varje fack. På bänkens kortsida finns även ett externt USB-uttag för laddning av mobiltelefon och surfplatta.