• Nyheter
  • Moduler för jobb och undervisning utomhus

Nyheter

Moduler för jobb och undervisning utomhus

LEVA Moduler för jobb och undervisning utomhus
I samband med pandemin har behovet för arbete och undervisning utomhus ökat. Möbeltillverkaren SOMA Design möter efterfrågan med modulsystemet LEVA, en komplett lösning med tak, golv och olika möbeltillbehör för jobb, möten, undervisning och socialiserande i utemiljö.

Modulsystemet LEVA är ett samarbete mellan SOMA Design och möbelvarumärket Egoé, de presenterar tre modulkoncept - LEVA Office, LEVA Public och LEVA Home. Totalt finns det 30 olika delar som kan kombineras och sättas samman för att skapa ett uterum. För kontor är Office lämplig med delar som till exempel skrivbord, konferensbord och stolar samt whiteboardtavla. Systemet som består av mindre delar är relativt enkelt att sätta samman och passar bra även till mer svåråtkomliga miljöer som exempelvis takterrasser. 

LEVA Public är en mer robust konstruktion med fasta möbler lämplig för offentlig miljö, den monteras nedgjuten i mark. LEVA Home är lämplig som inredning utomhus för avslappning och socialisering. Här finns bland annat utekök, klätterväggar, skyddsnät, griffeltavla, odlingslådor och en hammock i form av en gungande säng. LEVA modulerna är även idealiska för att skapa rum i rummet i stora lokaler inomhus. Andra exempel på användningsområde är atrium miljöer, resecentrum och gallerior.             

Samarbetet mellan SOMA och Egoé sker under parollen ”ZEN” som anspelar på att modulernas mervärde triggar våra sinnen och skapar fridfulla platser som ska ge andrum i en stressig vardag. 

Skriven av Jenny Öhlund

LEVA Public moduler för offentlig miljö
LEVA Public moduler för offentlig miljö
LEVA Home, rum för lek och avslappning utomhus
LEVA Home, rum för lek och avslappning utomhus

Nyheter

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!

Mattsvart takavvattning

2022-01-14
Takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!