Nyheter

Möbler för utomhuskontoret

Möbler för utomhuskontoret
Nola har tagit fram ett koncept omfattande utomhusmöbler speciellt anpassade för att kunna flytta kontoret utomhus när vädret så tillåter. Konceptet kallas The Outdoor Office och omfattar produkter för arbetsplatser, möten och avkoppling och erbjuder flera möjligheter för olika arbetsuppgifter.

The Outdoor Office omfattar olika serier av utomhusmöbler såsom stående och sittande arbetsplatser, mötesbord, platser för avkoppling och reflektion m m. Kompletteras miljön med t ex solcellspaneler för laddning av datorer och mobiler och trådlöst Wi-Fi får man en fullt fungerande arbetsplats utomhus.

I The Outdoor Office ingår flera olika produktserier som även har andra användningsområden för t ex offentliga miljöer, skolor, torg, både inomhus och utomhus. Några exempel är:

Arena, en möbelgrupp uppbyggd av moduler som består av sitsar, bord och en planteringsbox.

Big Basket som är en stor sittmöbel av lackerat stål för utomhusbruk med sits av trä men som även finns för inomhusbruk med stoppad dyna.

GEO, ett klotformat planteringskärl av aluminium utformat för att fylla flera funktioner. Kan kompletteras med belysning.

Grow, sitt och bordsmöbler i stål och jatoba.

Kajen solsoffa med fristående fotstöd.

Korg möbelgrupp med nätta trådmöbler.

Parco, ett högre konferensbord för möten och sammanträden. Ribbor av Sioo-behandlad ek och stativ av pulverlackerat stål i grått som standard.

Ploy, arbetsbord för offentliga miljöer med möjlighet att sitta vänd åt två håll. Uttag för laddning av mobiltelefoner och datorer.

Rocky möbelgrupp med bord, stapelbara stolar och gungstol. Stativ av pulverlackerat stål i rött och träribbor av Accoya.

Vilding är en möbelgrupp med två olika soffor, bord och en odlingslåda i ryggstödet.

På Nolas webbplats finns komplett produktsortiment och utförligare produktinformation om de olika serierna som ingår i konceptet The Outdoor Office.

Skriven av Anna Göth

Ploy
Ploy
Parco
Parco
Vildinge
Vildinge

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.

Ny generation presskopplingar

Ny generation presskopplingar

Uponor har lanserat en ny generation presskopplingar för kompositrör med en nyutvecklad kopplingsdesign och presshylsa. Presskopplingarna kommer med en färgkodad folie som tydligt visar dimension och en QR-kod för tillgång till monteringsanvisningar. En visuell pressindikering säkerställer att kopplingen är pressad och inte läcker.

Digitalt vattenpass

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.