Nyheter

Möbler för utomhuskontoret

Möbler för utomhuskontoret
Nola har tagit fram ett koncept omfattande utomhusmöbler speciellt anpassade för att kunna flytta kontoret utomhus när vädret så tillåter. Konceptet kallas The Outdoor Office och omfattar produkter för arbetsplatser, möten och avkoppling och erbjuder flera möjligheter för olika arbetsuppgifter.

The Outdoor Office omfattar olika serier av utomhusmöbler såsom stående och sittande arbetsplatser, mötesbord, platser för avkoppling och reflektion m m. Kompletteras miljön med t ex solcellspaneler för laddning av datorer och mobiler och trådlöst Wi-Fi får man en fullt fungerande arbetsplats utomhus.

I The Outdoor Office ingår flera olika produktserier som även har andra användningsområden för t ex offentliga miljöer, skolor, torg, både inomhus och utomhus. Några exempel är:

Arena, en möbelgrupp uppbyggd av moduler som består av sitsar, bord och en planteringsbox.

Big Basket som är en stor sittmöbel av lackerat stål för utomhusbruk med sits av trä men som även finns för inomhusbruk med stoppad dyna.

GEO, ett klotformat planteringskärl av aluminium utformat för att fylla flera funktioner. Kan kompletteras med belysning.

Grow, sitt och bordsmöbler i stål och jatoba.

Kajen solsoffa med fristående fotstöd.

Korg möbelgrupp med nätta trådmöbler.

Parco, ett högre konferensbord för möten och sammanträden. Ribbor av Sioo-behandlad ek och stativ av pulverlackerat stål i grått som standard.

Ploy, arbetsbord för offentliga miljöer med möjlighet att sitta vänd åt två håll. Uttag för laddning av mobiltelefoner och datorer.

Rocky möbelgrupp med bord, stapelbara stolar och gungstol. Stativ av pulverlackerat stål i rött och träribbor av Accoya.

Vilding är en möbelgrupp med två olika soffor, bord och en odlingslåda i ryggstödet.

På Nolas webbplats finns komplett produktsortiment och utförligare produktinformation om de olika serierna som ingår i konceptet The Outdoor Office.

Skriven av Anna Göth

Ploy
Ploy
Parco
Parco
Vildinge
Vildinge

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.