Nyheter

Möbler för utomhuskontoret

Möbler för utomhuskontoret
Nola har tagit fram ett koncept omfattande utomhusmöbler speciellt anpassade för att kunna flytta kontoret utomhus när vädret så tillåter. Konceptet kallas The Outdoor Office och omfattar produkter för arbetsplatser, möten och avkoppling och erbjuder flera möjligheter för olika arbetsuppgifter.

The Outdoor Office omfattar olika serier av utomhusmöbler såsom stående och sittande arbetsplatser, mötesbord, platser för avkoppling och reflektion m m. Kompletteras miljön med t ex solcellspaneler för laddning av datorer och mobiler och trådlöst Wi-Fi får man en fullt fungerande arbetsplats utomhus.

I The Outdoor Office ingår flera olika produktserier som även har andra användningsområden för t ex offentliga miljöer, skolor, torg, både inomhus och utomhus. Några exempel är:

Arena, en möbelgrupp uppbyggd av moduler som består av sitsar, bord och en planteringsbox.

Big Basket som är en stor sittmöbel av lackerat stål för utomhusbruk med sits av trä men som även finns för inomhusbruk med stoppad dyna.

GEO, ett klotformat planteringskärl av aluminium utformat för att fylla flera funktioner. Kan kompletteras med belysning.

Grow, sitt och bordsmöbler i stål och jatoba.

Kajen solsoffa med fristående fotstöd.

Korg möbelgrupp med nätta trådmöbler.

Parco, ett högre konferensbord för möten och sammanträden. Ribbor av Sioo-behandlad ek och stativ av pulverlackerat stål i grått som standard.

Ploy, arbetsbord för offentliga miljöer med möjlighet att sitta vänd åt två håll. Uttag för laddning av mobiltelefoner och datorer.

Rocky möbelgrupp med bord, stapelbara stolar och gungstol. Stativ av pulverlackerat stål i rött och träribbor av Accoya.

Vilding är en möbelgrupp med två olika soffor, bord och en odlingslåda i ryggstödet.

På Nolas webbplats finns komplett produktsortiment och utförligare produktinformation om de olika serierna som ingår i konceptet The Outdoor Office.

Skriven av Anna Göth

Ploy
Ploy
Parco
Parco
Vildinge
Vildinge

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.