• Nyheter
  • Mobilt, trådlöst passersystem för ID06

Nyheter

Mobilt, trådlöst passersystem för ID06

Mobilt, trådlöst passersystem för ID06
Systemet uppfyller ID06 höga krav på skydd av personlig integritet

 
 

Byggbranschens eget ID-kort

Contractor ID06, från Phoniro Systems,är ackrediterat för att ge godkända underlag till Skattemyndigheten och kräver varken kabeldragning eller montering av låssmed.
Låsenheter och läsare monteras av en lekman på c:a 10 minuter och lämnar inga märken på dörrar. Brand- och säkerhetsklassning lämnas oförändrad. Systemet är därför väl lämpat för platser där man snabbt behöver ett temporärt passersystem.


Det går att skydda hela byggplatser, baracker och lägenheter vid stambyten, renoveringar eller nybyggnation. I och med ID06-ackrediteringen är det nu också möjligt att kostnadseffektivt skaffa godkänd ID06-registrering på byggarbetsplatsen.


Produkten ger godkänd återsamlingslista vid arbetsplatsolycka och elektronisk närvaroredovisning till Skatteverket. ID06 är byggbranschens eget identitetskort avsett att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.