Nyheter

Mobilstyrt dörrlås

Mobilstyrt lås
Glue Smart Lock är ett elektroniskt lås som gör det möjligt att låsa upp ytterdörren med hjälp av mobiltelefonen. Glue Lock monteras på insidan av befintligt lås och kan även styras på distans. Permanenta eller tillfälliga digitala nycklar kan delas ut till familjemedlemmar, hantverkare, städfirma m m.

Glue Smart Lock monteras på insidan av befintligt lås istället för låsvredet. Via en app i mobiltelefonen kan vredet öppnas och låsas från ett avstånd på upp till 15 meter. För automatisk låsning dubbelklickar man på låsvredet när man lämnar hemmet och en timer aktiveras och låser dörren.

Glue Smart Lock är anpassat till Skandinaviska lås och eftersom den monteras på befintligt lås kan låset alltid öppnas med de fysiska nycklarna.

Med låset medföljer en Wi-Fi Hub som ansluter låset till Wi-fi och gör det möjligt att, via appen, styra låset på distans från hela världen.

Appen finns anpassad för alla iOS- och Android-mobiler med Bluetooth 4.0. Via appen kan permanenta digitala nycklar delas ut för exempelvis familjemedlemmar men även tillfälliga tidsstyrda engångsnycklar för städare, hantverkare, blomvattnare eller liknande kan delas. Även matleveranser och paketbud kan enkelt tas emot när man inte är hemma.

Appen registrerar låsets aktivitet och skickar notiser när det används.

Låset är skyddat med kryptering enligt branschstandard och enligt försäkringsbolaget If är Smart Lock tekniskt sätt inte ett lås utan ett motoriserat låstillbehör och påverkar därmed inte hemförsäkringen.

Glue Smart Lock är enkelt att installera ovanpå det befintliga låset på insidan.

Batteritiden beräknas till ungefär ett år beroende på användning. Batteriets status går att se i appen och låset kan alltid öppnas med nyckel om batteriet skulle ta slut.

Skriven av Anna Göth

Glue Smart Kit
Glue Smart Kit

Nyheter

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Livsmedelsgodkänd hårdvaxolja i nya kulörer

Osmo Top-Oil Hårdvaxolja passar bra som ytbehandling av bänkskivor för köksbänkar, bord och andra träytor inomhus. De blir vattenavvisande, tåliga mot spill av hushållskemikalier och vätska som vin, öl, läsk mm. Alla produkterna i serien är livsmedelssäkra.