Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Mobil övervakningsenhet

Mobil övervakningsenhet
Temporär videoövervakning med mobil enhet

 
 

Övervaka när du inte är på plats

Med övervakningstornet från Malux kan man bevaka byggarbetsplatser, trafikplatser, järnvägsövergångar och andra platser där det finns behov för temporär videoövervakning.

Bevakningstornet är en mobil produkt där man på avstånd kan fjärrstyra en videokamera eller välja att styra kameran via en inbyggd rörelsedetektor.
Med hjälp av högtalarsystemet kan man dessutom varna exempelvis en person som är på väg in på en byggarbetsplats eller spårområde. Bevakningstornet kan flyttas från plats till plats, och med några handgrepp sätts enheten igång där behovet finns för översyn och bevakning.

Övervakningsenheten strömförsörjs via en bränslecell, solceller, generator eller via central matning av ström. För att underlätta överföring av information har videotornssystemet direkt uppkoppling till GSM-nätet för säker överföring av ljud och bild.


Tillval: Bevakningstornet finns med alternativ som aktiv GPS positionering, ANPR (automatisk nummerplåtsigenkänning) och värmekamera.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.