För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Mobil belysningsmast med halogenljus

Nyheter

Mobil belysningsmast med halogenljus

Mobil belysningsmast med halogenljus, bild: Atlas Copco
Atlas Copco har lanserat den nya belysningsmasten QLB 02, som erbjuder flexibla belysningslösningar för byggen, evenemang och offentliga miljöer. Med fyra stycken metallhalogenarmaturer i 400 W kan QLB 02 säkert och effektivt belysa ett område på upp till 2000 kvadratmeter. ”Den nya belysningsmasten är konstruerad för enkelhet och flexibilitet. Användarna ska kunna flytta masten dit den behövs”, förklarar Fredrik Ålund, Business Line Manager inom Atlas Copco Portable Energy.

QLB 02 erbjuder en god flexibilitet där användarna enkelt kan ansluta till vilken strömkälla som helst. De enskilda armaturerna kan sen justeras manuellt för att rikta ljuset dit det behövs, vilket garanterar full effektivitet. För stora anläggningar går det att ansluta upp till fyra stycken master till en enda kraftkälla. Med den programmerbara timern som finns som tillval kan användarna välja mellan 84 driftprogram för att anpassa belysningen, inklusive möjligheten att ställa in automatisk start på morgnar och avstängning på kvällar. 

Alla enheter är utrustade med hjul, gaffeltrucksurtag och en lyftögla så att användarna kan flytta masten på ett säkert sätt. Masten är dessutom så kompakt att upp till 32 enheter kan transporteras på en enda lastbil. Med ett manuellt lyftsystem kan användare höja den sju meter långa masten till önskad höjd för maximal belysning och de fyra stödbenen ser till att tornet står stadigt även på ojämn mark och att den klarar vindar på upp till 80 km/h. 

Atlas Copco Construction Technique Scandinavia ansvarar för all försäljning och service av Atlas Copcos belysningsmaster, men även andra maskiner för byggarbetsplatser i Skandinavien.

Skriven av Malena Beijer

QLB 02, bild: Atlas Copco
QLB 02, bild: Atlas Copco

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.