Nyheter

Minsta övervakningskameran

Minsta övervakningskameran
2011-04-29
Axis Communications lanserar en nätverkskamera som ska vara den minsta i sitt slag och är avsedd för fjärrövervakning inomhus.

          
 

Övervakningskameran Axis M50 PTZ Dome ger ett övervakningsområde på 360 grader. Den kan panoreras, tiltas och zoomas och är försedd med mikrofon.

  

Axis M50 PTZ Dome uppges vara världens minsta HDTV-kamera med funktioner för panorering, tiltning och zoomning. Den lilla nätverkskameran kan ges en diskret placering och är främst avsedd för övervakning inomhus, exempelvis i butiker, banker, hotell, kontor, restauranger och lager.

Upptäcker ljud
Kameran är försedd med en inbyggd mikrofon och kan därför upptäcka ljud inom obemannade områden.

Klarar sprinkler
Med kapslingsklass IP51 ska kameran klara damm och droppande vatten. Därmed ska den fungera även om ett sprinklersystem aktiveras.
Kameran som drivs via Ethernet är 13 centimeter bred och 5,6 hög.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.