Nyheter

Mindre damm med nytt fix

Mindre damm med nytt fix
2012-03-05
Bostik lanserar ett fix som dammar mindre och ska ge en renare och mer hälsosam arbetsmiljö.

 
  

Fix DF är en ny produkt som ska damma 90 procent mindre. Med mindre damm i luften kan arbetsmiljön förbättras. Vid renoveringar behövs inte samma åtgärder för dammskydd och städtiden efter avslutat arbete kan minska.

I torra och våta utrymmen
Fixet är avsett för de flesta underlag i både torra och våta utrymmen. Det kan användas tillsammans med både el- och vattenburen golvvärme.

Fixet levereras i säckar om 20 kilo.

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.