Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Mikro i spisen spar plats

Mikro i spisen spar plats
Den italienska spistillverkaren Ilve lanserar en gasspis med inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn.

      
 

Ilves nya gasspis med stekbord har försetts med både varmluftsugn och mikrovågsugn. Snart kommer även en variant med induktionshäll.

  

Den nya spisen Ilve Hi-Tech Professional är en meter bred och tillverkad i rostfritt stål. Spisen är försedd med fyra gasbrännare, stekbord och två ugnar.

Genom att en av de inbyggda ugnarna är en mikrovågsugn behöver den inte ta upp någon annan plats i köket.

Multifunktion och mikro
Spisens huvudugn är en 600 millimeter bred multifunktionsugn med varmluft. Ugnen kan ge upp till 300 grader och har totalt nio funktioner. Den andra ugnen är en 400 millimeter bred mikrovågsugn som ger totalt 3 200 watt och har sju olika funktioner.

Enkla funktioner
För att göra mikrovågsugn ugnen enkel att hantera har den försetts med bara två vred. Det ena med de sju funktionerna det andra med timer.

 

 

 

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.

ESSDECK Max, Ny trallskruv

Nyutvecklad trallskruv

ESSVE lanserar en ny trallskruv lagom till att trallsäsongen drar igång. Trallskruven är framtagen i samarbete med professionella snickare och har en utformning som underlättar montering av skevt trallvirke, motverkar flisor och minskar risken för att virket spricker vid skruvning nära kant.