Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Mikro i spisen spar plats

Mikro i spisen spar plats
Den italienska spistillverkaren Ilve lanserar en gasspis med inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn.

      
 

Ilves nya gasspis med stekbord har försetts med både varmluftsugn och mikrovågsugn. Snart kommer även en variant med induktionshäll.

  

Den nya spisen Ilve Hi-Tech Professional är en meter bred och tillverkad i rostfritt stål. Spisen är försedd med fyra gasbrännare, stekbord och två ugnar.

Genom att en av de inbyggda ugnarna är en mikrovågsugn behöver den inte ta upp någon annan plats i köket.

Multifunktion och mikro
Spisens huvudugn är en 600 millimeter bred multifunktionsugn med varmluft. Ugnen kan ge upp till 300 grader och har totalt nio funktioner. Den andra ugnen är en 400 millimeter bred mikrovågsugn som ger totalt 3 200 watt och har sju olika funktioner.

Enkla funktioner
För att göra mikrovågsugn ugnen enkel att hantera har den försetts med bara två vred. Det ena med de sju funktionerna det andra med timer.

 

 

 

Nyheter

Nya blandarfästen anpassade för nya branschregler

Under våren kommer Mora Armatur löpande lansera nya blandarfästen och anslutningskopplingar som är anpassade efter de nya Branschreglerna för säker vatteninstallation som började gälla den 1 januari 2021. Produkterna kommer i samband med uppdateringen även få en ny stilren och sober design som kommer finnas i sex olika nyanser.

Byggbranschens första växtbaserade luft- och ångspärr

2021-01-18
Plastfolie

Som ett initiativ till att minska sin miljöpåverkan har T-Emballage Bygg tagit fram en luft- och ångspärrande byggfolie av växtbaserat material, T-Tät Standard BIO. Materialet I’m green™ Polyeten används redan utbrett i ett antal andra branscher och T-Emballage Bygg är nu först ut i byggbranschen.

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.