Nyheter

Mikro i spisen spar plats

Mikro i spisen spar plats
Den italienska spistillverkaren Ilve lanserar en gasspis med inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn.

      
 

Ilves nya gasspis med stekbord har försetts med både varmluftsugn och mikrovågsugn. Snart kommer även en variant med induktionshäll.

  

Den nya spisen Ilve Hi-Tech Professional är en meter bred och tillverkad i rostfritt stål. Spisen är försedd med fyra gasbrännare, stekbord och två ugnar.

Genom att en av de inbyggda ugnarna är en mikrovågsugn behöver den inte ta upp någon annan plats i köket.

Multifunktion och mikro
Spisens huvudugn är en 600 millimeter bred multifunktionsugn med varmluft. Ugnen kan ge upp till 300 grader och har totalt nio funktioner. Den andra ugnen är en 400 millimeter bred mikrovågsugn som ger totalt 3 200 watt och har sju olika funktioner.

Enkla funktioner
För att göra mikrovågsugn ugnen enkel att hantera har den försetts med bara två vred. Det ena med de sju funktionerna det andra med timer.

 

 

 

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.