Nyheter

Media Room avskärmar skrivarytan

Media Room avskärmar skrivarytan
Moelven Eurowand lanserar Media Room, som är en modul för avskärmning av kontorets områden för skrivare, faxar och kopieringsmaskiner.

 
 

Modulen Media Room skärmar av ytor för kontorsmaskiner och dämpar ljudet.

 

 

 

Som regel har varje kontor en samlad plats med kontorsmaskiner för dokumenthantering. Det är skrivare, faxar och kopiatorer, som alla höjer ljudnivån på kontoret. Med modulen Media Room, som är uppbyggd av skärmväggar i sektioner, kan maskinerna skärmas av och kontoret ges en mer dämpad ljudnivå. Även andra ytor kan behöva skärmas av, exempelvis enskilda arbetsplatser eller mötesytor.


Sektioner ger valfri storlek

Modulen levereras som standard i ekfanerad eller gråmålad MDF-stomme med överdel i glas. Den kan även levereras med andra träslag eller kulörer på begäran. För förvaring av papper och kontorsmaterial ingår även vita skåp med frästa handtag och vit laminatbänkskiva.
Modulen är uppbyggd av 900 millimeter breda sektioner, vilket gör att storleken på den avskärmade ytan kan anpassas efter behov.
Media Room, som är formgiven av Thomas Sandell, finns att se på Stockholm Furniture Fair 6–10 februari.

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.