För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Media Room avskärmar skrivarytan

Media Room avskärmar skrivarytan
Moelven Eurowand lanserar Media Room, som är en modul för avskärmning av kontorets områden för skrivare, faxar och kopieringsmaskiner.

 
 

Modulen Media Room skärmar av ytor för kontorsmaskiner och dämpar ljudet.

 

 

 

Som regel har varje kontor en samlad plats med kontorsmaskiner för dokumenthantering. Det är skrivare, faxar och kopiatorer, som alla höjer ljudnivån på kontoret. Med modulen Media Room, som är uppbyggd av skärmväggar i sektioner, kan maskinerna skärmas av och kontoret ges en mer dämpad ljudnivå. Även andra ytor kan behöva skärmas av, exempelvis enskilda arbetsplatser eller mötesytor.


Sektioner ger valfri storlek

Modulen levereras som standard i ekfanerad eller gråmålad MDF-stomme med överdel i glas. Den kan även levereras med andra träslag eller kulörer på begäran. För förvaring av papper och kontorsmaterial ingår även vita skåp med frästa handtag och vit laminatbänkskiva.
Modulen är uppbyggd av 900 millimeter breda sektioner, vilket gör att storleken på den avskärmade ytan kan anpassas efter behov.
Media Room, som är formgiven av Thomas Sandell, finns att se på Stockholm Furniture Fair 6–10 februari.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.