Nyheter

Media Room avskärmar skrivarytan

Media Room avskärmar skrivarytan
Moelven Eurowand lanserar Media Room, som är en modul för avskärmning av kontorets områden för skrivare, faxar och kopieringsmaskiner.

 
 

Modulen Media Room skärmar av ytor för kontorsmaskiner och dämpar ljudet.

 

 

 

Som regel har varje kontor en samlad plats med kontorsmaskiner för dokumenthantering. Det är skrivare, faxar och kopiatorer, som alla höjer ljudnivån på kontoret. Med modulen Media Room, som är uppbyggd av skärmväggar i sektioner, kan maskinerna skärmas av och kontoret ges en mer dämpad ljudnivå. Även andra ytor kan behöva skärmas av, exempelvis enskilda arbetsplatser eller mötesytor.


Sektioner ger valfri storlek

Modulen levereras som standard i ekfanerad eller gråmålad MDF-stomme med överdel i glas. Den kan även levereras med andra träslag eller kulörer på begäran. För förvaring av papper och kontorsmaterial ingår även vita skåp med frästa handtag och vit laminatbänkskiva.
Modulen är uppbyggd av 900 millimeter breda sektioner, vilket gör att storleken på den avskärmade ytan kan anpassas efter behov.
Media Room, som är formgiven av Thomas Sandell, finns att se på Stockholm Furniture Fair 6–10 februari.

Nyheter

Solceller visar vattenvägen till räddningsstegen

2022-11-15
Nödbelysning

Fristad Plast har i snart 50 år tillverkat Trygg-Hansas klassiska röd/vita livbojar. Nu lanserar de, under varumärket Rescue Life 247, solcellslampan MarinaLightunit speciellt utformad att belysa fasta räddningsstegar i marina miljöer under dygnets mörka timmar.

Fastighetsbolagen tror på ökat underhåll av fastigheter

Fastighetsbolagen tror på ökat underhåll av fastigheter under 2023 – men energipriserna och räntorna kommer att spela en avgörande roll

Byggnadsunderhållet omfattar en betydande del av investeringarna i fastigheter i Sverige och utgör en viktig del av byggsektorn. För att prognosticera hur investeringarna i underhåll kommer att utvecklas framöver, intervjuar affärskonsulterna Navet AB regelbundet 100 större fastighetsbolag och fastighetsägare, varav hälften är allmännyttiga bostadsföretag.

X-Fog PFAS-fria brandsläckare ersätter skum

PFAS-fria brandsläckare ersätter skum

GPBM Nordic har, med varumärket CGS, tagit fram X-Fog, en brandsläckare med PFAS- och tensidfritt släckmedel för klass A bränder i organiska material som trä, textil och papper. Det vätskebaserade släckmedlet ersätter skumbrandsläckare, har upp till fyra gånger bättre släckeffekt än vatten samt fungerar både släckande och impregnerande.

Kanalplast för enkel montering

Kanalplast för återbruk

Kanalplast Coverboard från Tebo är ett tålig och lättviktigt skydd anpassat för att täcka in ytor som golv och väggar vid både nybyggnation och renoveringsarbete.