Nyheter

Matt, tvättbar väggfärg

Matt, tvättbar väggfärg
Teknos Pro är en serie vägg-, tak- och snickerifärger som är framtagen för yrkesanvändare.

   

Teknos Pro Väggfärg 5 är matt, tvättbar färg som ger en matt och mjuk lyster. Produkten fungerar utmärkt i hem och kontorslandskap, när man vill ha en tvättbar och matt yta.

 

Teknos Pro är icke termoplastisk och mycket reptålig.
För att få ett effektfullt resultat så kan man med fördel måla med Teknos Pro 5 ihop med Teknos Pro 85 i samma utrymme, för att skapa olika glansiga ytor.


Teknos Pro 5 kan användas både på gammal alkyd- eller latexfärg. Den är alkydförstärkt och lösningsmedelsfri vilket gör färgen extra tålig och lättmålad. Vid klassificering av emissioner från byggnadsmaterial har produkten godkänts i grupp M1.

 

De övriga produkterna i Teknos pro är: Teknos Pro grund, Teknos Pro takfärg, Teknos Pro 85 och 10, Teknos pro färdigstrykningsfärg 40 och 70.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Automatisk cykelpump utan el

Automatisk cykelpump utan el

Smekab Citylife har lanserat en ny automatisk cykelpump vid namn CANAIR. Cykelpumpen drivs av kvävgas och behöver därför ingen elanslutning vilket gör den mycket flexibel och lättplacerad vid exempelvis cykelparkeringar, resecentrum eller längs cykelvägar.