Nyheter

Matt, tvättbar väggfärg

Matt, tvättbar väggfärg
Teknos Pro är en serie vägg-, tak- och snickerifärger som är framtagen för yrkesanvändare.

   

Teknos Pro Väggfärg 5 är matt, tvättbar färg som ger en matt och mjuk lyster. Produkten fungerar utmärkt i hem och kontorslandskap, när man vill ha en tvättbar och matt yta.

 

Teknos Pro är icke termoplastisk och mycket reptålig.
För att få ett effektfullt resultat så kan man med fördel måla med Teknos Pro 5 ihop med Teknos Pro 85 i samma utrymme, för att skapa olika glansiga ytor.


Teknos Pro 5 kan användas både på gammal alkyd- eller latexfärg. Den är alkydförstärkt och lösningsmedelsfri vilket gör färgen extra tålig och lättmålad. Vid klassificering av emissioner från byggnadsmaterial har produkten godkänts i grupp M1.

 

De övriga produkterna i Teknos pro är: Teknos Pro grund, Teknos Pro takfärg, Teknos Pro 85 och 10, Teknos pro färdigstrykningsfärg 40 och 70.

 

Nyheter

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.