• Nyheter
  • Marknaden för teknisk säkerhet i byggnader fortsätter växa

Nyheter

Marknaden för teknisk säkerhet i byggnader fortsätter växa

INGEN BILD
Enligt en färsk utredning gjord av Industrifakta väntas marknaden för teknisk säkerhet i byggnader växa med omkring 7-10 procent per år mot 2010.

Prognosen har dämpats med hänsyn till den senaste tidens dramatiska utveckling på de finansiella marknaderna, men är fortfarande klart mer positiv än förväntningarna för påbörjade husbyggnadsinvesteringar. TV- och videoövervakning är en av de sektorer där tillväxten väntas bli högre än genomsnittet.

Bakom den senaste tidens positiva tillväxt på marknaden finns faktorer som:
– ökad otrygghet
– teknisk utveckling
– ökad kundanpassning
– mognare marknad och ökad acceptans för övervakning.

Källa: Industrifakta A, rapporten Teknisk Säkerhet 2008-2010

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.