Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Markbelysning

Markbelysning
Ljus vid cirkulationsplatser ökar säkerheten

 
  

Från Malux kommer en ny serie av robust LED-markbelysning som är speciellt framtagna för utsatta trafikplatser som markerings- och effektbelysning. Belysningen klarar av att lysa genom snö och slask samt klarar upp till 5 tons belastning. Vid ersättning av till exempel belysningspollare kan oftast befintligt kablage användas.
Belysningen lämpar sig för rondellbelysning, markeringsbelysning, tunnelbelysning, markbelysning och fasadbelysning.


Teknisk beskrivning:
24 SMD-LED eller 8 LED vid färgväxling
Ljusvinkel 90° mot installationsplan
Ljusstyrka 75 lm kallt vitt ljus
IP68, isolationsklass III
Yttemperatur
Dimmerfunktion
Två anslutningskablar, längd 150 mm, 1 mm2
24 V DC, 140 mA

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.