• Nyheter
  • Marbodals nya, vitare standardkulör på skåpstommar, luckor och tillbehör

Nyheter

Marbodals nya, vitare standardkulör på skåpstommar, luckor och tillbehör

Marbodals nya standardkulör på skåpstommar, luckor och tillbehör
Marbodals tidigare två vita kulörer byts till en vit standardkulör för att underlätta för säljare och kunder att kombinera olika material ur sortimentet.

Marbodals sortiment har tidigare bestått av två olika nyanser av vitt (1002-Y och NCS 0300-N) men byts nu ut till standardkulören NCS S 0500-N på skåpstommar, luckor i målat utförande, laminat och MFC.

"Nu kommer inte bara allt att passa ihop, utan vi ser också till att framtidssäkra vårt sortiment genom att allt nytt som utvecklas inom Nobia kommer att fortsätta ha samma vita kulör", Therese Svantesson, produktchef på Marbodal.

I enlighet med Marbodals hållbarhetsarbete är sortimentet i den nya vita kulören fortfarande svanenmärkt och färgen på de målade luckorna vattenbaserad.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.

Plywood med vattenavvisande yta

2020-06-16
Plywoodskivor

WISA-SpruceWR är en ny plywood med vattenavvisande, andningsbar yta som gör att den klarar en kort exponering av nederbörd utan att behöva skyddas om vädret snabbt ändras.