• Nyheter
  • Marbodals nya, vitare standardkulör på skåpstommar, luckor och tillbehör

Nyheter

Marbodals nya, vitare standardkulör på skåpstommar, luckor och tillbehör

Marbodals nya standardkulör på skåpstommar, luckor och tillbehör
Marbodals tidigare två vita kulörer byts till en vit standardkulör för att underlätta för säljare och kunder att kombinera olika material ur sortimentet.

Marbodals sortiment har tidigare bestått av två olika nyanser av vitt (1002-Y och NCS 0300-N) men byts nu ut till standardkulören NCS S 0500-N på skåpstommar, luckor i målat utförande, laminat och MFC.

"Nu kommer inte bara allt att passa ihop, utan vi ser också till att framtidssäkra vårt sortiment genom att allt nytt som utvecklas inom Nobia kommer att fortsätta ha samma vita kulör", Therese Svantesson, produktchef på Marbodal.

I enlighet med Marbodals hållbarhetsarbete är sortimentet i den nya vita kulören fortfarande svanenmärkt och färgen på de målade luckorna vattenbaserad.

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.