Nyheter

Mångsidigt vändkors

Mångsidigt vändkors
Boon Edam har introducerat ett nytt passagesystem som erbjuder en mångsidig lösning med elegant design.

      
 

Trilock 900 är ett modulupphängt vändkors där många olika ytterhöljen kan kombineras för att passa in i alla tänkbara miljöer.

 

 

 

 

 

Vändkorset Trilock 900 är moduluppbyggt och består av en ram där elektroniken och spärrmekanismen finns. Olika ändstycken och sidodelar i rostfritt stål kan sedan kombineras på ett flertal sätt för att spärren ska passa in i alla tänkbara miljöer.

Funktion

Trilock 900 är alltid låst i viloläge. Efter godkännande roterar vändkorsmekanismen 120 grader och tillåter en person att passera. Vändkorset finns med olika mekaniskmer för att kunna erbjuda en rad olika elektriska driftlägen för kontroll i två riktningar.

Mjukvara

All omprogrammering av mjukvaran görs via en extern handdator. Det gör det möjligt att felsöka och justera inställningarna utan att montera isär enheten.

Säkerhetsegenskaper

Trilock 900 erbjuds i fail-safe eller fail-secure-version. Fail-secure-modellen ser till att entrén är stängd i nödlägen eller vid strömavbrott och fail-safe-modellen tillåter fri passage genom att låta armarna rotera fritt eller genom automatiskt fällbara armar.

 

Nyheter

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.