Nyheter

Mångsidigt vändkors

Mångsidigt vändkors
Boon Edam har introducerat ett nytt passagesystem som erbjuder en mångsidig lösning med elegant design.

      
 

Trilock 900 är ett modulupphängt vändkors där många olika ytterhöljen kan kombineras för att passa in i alla tänkbara miljöer.

 

 

 

 

 

Vändkorset Trilock 900 är moduluppbyggt och består av en ram där elektroniken och spärrmekanismen finns. Olika ändstycken och sidodelar i rostfritt stål kan sedan kombineras på ett flertal sätt för att spärren ska passa in i alla tänkbara miljöer.

Funktion

Trilock 900 är alltid låst i viloläge. Efter godkännande roterar vändkorsmekanismen 120 grader och tillåter en person att passera. Vändkorset finns med olika mekaniskmer för att kunna erbjuda en rad olika elektriska driftlägen för kontroll i två riktningar.

Mjukvara

All omprogrammering av mjukvaran görs via en extern handdator. Det gör det möjligt att felsöka och justera inställningarna utan att montera isär enheten.

Säkerhetsegenskaper

Trilock 900 erbjuds i fail-safe eller fail-secure-version. Fail-secure-modellen ser till att entrén är stängd i nödlägen eller vid strömavbrott och fail-safe-modellen tillåter fri passage genom att låta armarna rotera fritt eller genom automatiskt fällbara armar.

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.