Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Mångfunktionell DIN-monterad termostat

Nyheter

Mångfunktionell DIN-monterad termostat

Mångfunktionell DIN-monterad termostat
2012-05-28
Termostat med inbyggda driftslägen - värme, kyla, industri och max/min.

  
      
 Termostaten har snabbkommandon med genvägar till viktiga funktioner.

Ebeco kompletterar termostatserien EB-Therm med modellen EB-Therm 800. Termostaten har fyra inbyggda driftslägen - värme, kyla, industri och max/min.

Olika termostater på marknaden används för olika sorters temperaturstyrning och installationer. Elinstallatören måste hålla koll på egenskaper och handhavande för en mängd olika modeller. För vissa typer av styrning, till exempel snösmältningsanläggningar, behövs ibland flera olika termostater och tidsreläer för en enda installation vilket är dyrt och tidskrävande.


En nackdel med DIN-termostater utvecklade för professionellt bruk är att de sällan är särskilt användarvänliga. EB-Therm 800 är utvecklad med stort fokus på enkelhet menar designern Dennis Karlsson, Kanter&Karlsson.  EB-Therm 800 har utrustats med en tydlig display som alltid är belyst. I visningsläget finns en sammanfattning över de viktigaste inställningarna och status på funktionerna. Via huvudmenyn navigerar man enkelt fram till alla inställningar.

 

Med hjälp av de tre knapparna nås snabbkommandon med genvägar till viktiga funktioner. Till exempel kan du se termostatens inkopplingstid med endast en knapptryckning - ett utmärkt sätt att hålla koll på energiförbrukningen.


I alla driftslägen finns energisparprogram

alternativt timerfunktioner som gör att

anläggningen inte värmer eller kyler i onödan.

Nyheter

Stegar med förbättrad säkerhet

2021-03-08
Stegar

För att bemöta aktuella europeiska standarder har WIBE Ladders tagit fram ett nytt sortiment av anliggande stegar med tydlig säkerhetsprofilering. PROF+ stegarna är anpassade för arbete i tuffa miljöer och för alla typer av väderlekar.

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.