Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Mängden betongvaror oförändrad

INGEN BILD
Konjunkturrapport visar att totala tillförseln av betongvaror blir på samma nivå 2008 som förra året.

I Betongvaruindustrins senaste konjunkturrapport, som sammanställs av Industrifakta, beräknas den totala tillförseln av betongvaror hålla sig i det närmaste oförändrad 2008 jämfört med året innan. I år väntas småhusbyggandet och även nybyggandet av privata lokaler dämpas, vilket håller tillbaka tillförseln av betongvaror. Det offentliga husbyggandet kommer däremot troligen att fortsätta utvecklas positivt.

Under 2007 beräknas den totala tillförseln av betongvaror ha minskat med omkring 5 procent efter den tillfälliga och kraftiga ökningen 2006 på grund av tidigarelagda flerbostadshusprojekt.

Länk: Industrifakta AB

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.