• Nyheter
  • Lysdiodpanel för montering i bärverk

Nyheter

Lysdiodpanel för montering i bärverk

Lysdiodpanel för montering i bärverk
2009-12-18
Electro Elco AB utökar sin belysningsserie Hidealite med en ny lysdiodpanel för montering i tak eller på vägg.

 
 

LED Panel Light är en ny lysdiodplatta med mått som gör att den passar för montering i nedhängda bärverk.
 

  

 

 

 

LED Panel Light är en lysdiodpanel som är 600 gånger 600 millimeter och endast 12 millimeter tjock. Därmed kan den enkelt ersätta en undertaksplatta i ett nedhängt bärverk. Men den kan även monteras direkt i tak eller på en vägg. Enligt uppgift ska armaturen ha ett mycket jämnt ljusflöde och motsvarande ljusutbyte som en 72 watts T5-armatur för undertak.

Ljusregleringen kan fjärrstyras

Lysdiodpanelen kan levereras med integrerat drivdon, med eller utan fjärrstyrd ljusreglering. Livslängden uppges till cirka 50 000 timmar med ett ljusbortfall på högst 30 procent. Lysdiodplattan finns med effekten 72 watt och ger då ljusflödet 5400 lumen. Den finns med färgtemperaturerna vit, varmvit eller med RGB-utförande.

 

 

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.