• Nyheter
  • Lysande verktygsförvaring i ryggsäcken

Nyheter

Lysande verktygsförvaring i ryggsäcken

CLC Work Grear verktygsryggsäck 1ECPL38 med belysning
Hultafors Group utökar sitt produktsortiment för proffsmarknaden med det amerikanska varumärket CLC Work Gear som bland annat tillverkar mjuka verktygsryggsäckar med inbyggd sortimentslåda, USB-laddare och integrerad LED-belysning som underlättar arbetssituationer i dåligt ljus.

För att ett hantverk ska bli så bra som möjligt krävs främst rätt verktyg och att ha dem lättillgängliga. Att även ha dem organiserade är oftast ytterligare en framgångsfaktor för ett gott resultat.

CLC Work Gear tillverkar bland annat mjuka verktygsbälten, verktygsryggsäckar, verktygsväskor, knäskydd, arbetshandskar och andra redskap för proffsmarknaden.

Som exempel finns en ryggsäck för USB-laddningsverktyg som inkluderar ett internt USB-laddningssystem med en löstagbar 15000 mAh powerbank som kan ladda två enheter, som till exempel mobiltelefoner och läsplattor, och samtidigt driva det inbyggda LED-ljussystemet på 200 lumen. LED-lampan har en justerbar stålhals för belysning av väskans innehåll samt som närliggande arbetsbelysning.

CLC verktygsryggsäckar finns i ett flertal olika modeller med 36 till 75 stycken verktygsfickor.


Artikeln är skriven av Helena Bengtsson  

CLC Tech Gear™ CL100L255 verktygsryggsäck med 53 verktygsfickor och LED-belysning
CLC Tech Gear™ CL100L255 verktygsryggsäck med 53 verktygsfickor och LED-belysning
Lysande verktygsförvaring i ryggsäcken
Lysande verktygsförvaring i ryggsäcken
Hultafors verktygsryggsäckar från CLC Work Gear
Hultafors verktygsryggsäckar från CLC Work Gear

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.