Nyheter

Lysande ljudabsorbent

Sound Off nedpendlade ljudabsorbenter med infällda LED-lampor
Den runda, ljudabsorberande takpanelen Sound Off Cirkel från Götessons Industri AB är tillverkad av delvis av återvunnet och kemikaliefritt material och är avsedd för ljud i de övre frekvenserna (500 Hz och högre) så som exempelvis telefonsignaler och röster. Absorbenten finns med eller utan integrerade LED-lampor.

Sound Off Cirkel är en rund, nedpendlad takabsorbent tillverkad av EcoSUND som består av 50% återvunna och 50% nya PET-fibrer. Fibrerna är godkända enligt OEKO-TEX® Standard 100, vilket innebär att de är fria från skadliga kemikalier.

EcoSUND innehåller vare sig bindningsmedel eller lim vilket gör att materialet inte avger några gaser eller fibrer som kan framkalla allergier.

Ljudabsorbenten Sound Off Cirkel finns utan eller med 1 - 3 integrerade LED-lampor och i tre olika storlekar: ∅80, 110 och 140 mm.

Sound Off EcoSUND finns även i kvadratiska och rektangulära modeller:
Sound Off Kvadrat utan eller med 1 LED-lampa
BxL: 600x600,  800x800, 1000x1000 mm
Sound Off Rektangel utan lampor
BxL: 600x800,  600x1000,  600x1200, 1000x1200 mm


Skrivet av Helena Bengtsson

Sound Off ljudabsorberande takabsorbenter med LED-belysning
Sound Off ljudabsorberande takabsorbenter med LED-belysning
SoundOff ljudabsorbent för upphängning i tak
SoundOff ljudabsorbent för upphängning i tak
Sound Off ljudabsorberande takpaneler med LED-belysning
Sound Off ljudabsorberande takpaneler med LED-belysning

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Batteridriven och bärbar färgspruta

2022-05-12
Måleriverktyg

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.