Nyheter

Lys upp i mörkret

fatmax
Med en pannlampa kan du arbeta med båda händerna fria i ett trångt och mörkt utrymme.

Stanley lanserar nu en ny FatMax pannlampa.

Kraftfulla 80 lumens LED-ljus ger en klar och effektiv belysning av arbetsområdet.

Okrossbart hölje och stötdämpning för bästa hållbarhet. Pannlampan sitter bekvämt och stadigt med halkfria pannband. Vridknapp för att tända och släcka som säkerhet mot oavsiktlig igångsättning. 

Lampan har 9 timmars gångtid, det betyder att pannlampan klarar en hel arbetsdag utan att behöva laddas. 

Nyheter

Flexibla industriräcken

2020-01-22
Räcken

Weland stål har introducerat ytterligare ett flexibelt räcke, Weflex som är ett obrutet räcke som levereras i kundspecifik längd. Sedan tidigare finns Universal som levereras i moduler.

Multifunktionell parkbänk

Multifunktionell parkbänk

Monna är en solcellsdriven parkbänk med många olika inbyggda funktioner såsom laddning för elcyklar och andra mobila enheter. Bänken är även utrustad med trådlöst internet, belysning, sensorer för datainsamling, luftpump och verktyg för cyklar.

Krukor för en klimatanpassad utemiljö

Hållbara och tidlösa krukor

Byggkatalogen besökte Formex på Stockholmsmässan, där vi noterade att hållbarhet och återbruk är fortsatt stora trender. Klippans yllefabrik skapar filtar av spill från fabriken, återvunnen plast finns i flera produkter och priset Formex formidable gick till sneakers gjorda i svenskt skinn där sulorna byts när de slitits ut, allt för att konsumenten ska kunna ha produkten länge.

Radiatortermostat för Smarta hem

Radiatortermostat för Smarta hem

Thermostatic Valve io från Somfy är en ny radiatorventil med termostatfunktion som kan kopplas till deras Smarta hem-system TaHoma. Termostaten gör det möjligt att ställa in önskad temperatur direkt på termostaten, på distans eller med röststyrning.