Nyheter

Lyfter mosaiken till rätt nivå

Lyfter mosaiken till rätt nivå
Med ett nytt hjälpmedel från Byggtillbehör ska det bli enklare att sätta mosaik i nivå med omgivande kakel.


Mosaik är oftast tunnare än kakelplattor. För att enklare få upp dem i samma nivå kan man nu använda sig av ett utjämningsark som trycks fast i fixet. På så vis ska det bli enklare att exempelvis få en mosaikbård i nivå med det omgivande kaklet.

Enkelt anpassa storlek

Arken är tillverkade i plast och kan enkelt brytas isär till önskad storlek. Med hjälp av ett inbyggt spårsystem kan de även fogas samman till valfria längder.
Utjämningsarken levereras i förpackningar med fem ark i storleken 300x150 millimeter.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.