Nyheter

Lyfter mosaiken till rätt nivå

Lyfter mosaiken till rätt nivå
Med ett nytt hjälpmedel från Byggtillbehör ska det bli enklare att sätta mosaik i nivå med omgivande kakel.


Mosaik är oftast tunnare än kakelplattor. För att enklare få upp dem i samma nivå kan man nu använda sig av ett utjämningsark som trycks fast i fixet. På så vis ska det bli enklare att exempelvis få en mosaikbård i nivå med det omgivande kaklet.

Enkelt anpassa storlek

Arken är tillverkade i plast och kan enkelt brytas isär till önskad storlek. Med hjälp av ett inbyggt spårsystem kan de även fogas samman till valfria längder.
Utjämningsarken levereras i förpackningar med fem ark i storleken 300x150 millimeter.

 

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.