Vi genomför en uppdatering av Byggkatalogen där vi integrerar företag från den tidigare fristående tjänsten Företagssök. Vi hoppas att arbetet ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • LVT-golv med återvunnet material och koldioxidneutral livscykel

Nyheter

LVT-golv med återvunnet material och koldioxidneutral livscykel

Brushed Lines LVT golv, Brushed Lines - Alabaster (Ashlar), Broome Street - Teal Glass, Mercer Street - Graphite Circle (Non Directional)
Interface släpper sin nya kollektion med LVT-golv, Brushed Lines idag. Vinylgolvet är tillverkat av 39% återvunnet material och är koldioxidneutralt under hela sin produktlivscykel.

Brushed Lines™ LVT är ett exklusivt vinylgolv utformat för att passa i både mindre och större lokaler. Designen är inspirerad av naturen och kombinerar diffusa linjer med organiska former och matta nyanser.

Kollektionen finns i 20 olika kulörer som sträcker sig från varma och kalla neutrala toner till jordnära, mineralliknande färger, med varianter såsom Blush, Honey, Rouge, Celadon, Teal Oxide och Eucalyptus.

Genom att kombinera golvet med Interface textilplattor eller nora®-gummigolv kan integrerade golvlösningar skapas.

Brushed Lines™ har som standard en sk Sound Choice™-baksida som ger en lägre ljudnivå och gör att golvet även passar bra i bullriga miljöer. Ytbeläggning av Ceramor™, dvs keramiska pärlor , gör golvet tåligt mot repor och märken.

Brushed Lines™ LVT-golv innehåller 39 % återvunnet material och är koldioxidneutralt under hela sin produktlivscykel, som en del av företagets program Carbon Neutral Floors™. En av flera insatser som Interface gör för att uppnå sitt mål att bli ett koldioxidnegativt företag till 2040. 

Mått: 250×1 000 mm. Tjocklek: 4,5 mm.
Tjocklek: 4,5 mm.

Skriven av Anna Göth

Brushed Lines LVT-golv
Brushed Lines LVT-golv
Brushed Lines LVT-golv
Brushed Lines LVT-golv
Brushed Lines LVT kan kombineras med Interface textilplattor eller nora®-gummigolv
Brushed Lines LVT kan kombineras med Interface textilplattor eller nora®-gummigolv

Nyheter

Toniton x Kakelspecialisten

2020-11-23
Kakel

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

2020-11-19
Tegel

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.

Belysning för Welands bänk Bonum

LED-belysning för bänken Bonum

Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.