Nyheter

Luftigt undertak

Luftigt undertak
Istället för hela skivor är produkterna i Parafons nya undertaksserie utformade som metallnät.

 
           
 
 

Undertaksserien Gallery uppges vara lämplig för miljöer där man vill kombinera kraven på akustik med god ventilation. Serien består av fyra produktvarianter med sträckmetallkassetter.

Fungerar med sprinkler
På så vis går det att släppa igenom både ventilationsluft och vatten från eventuella sprinklersystem samtidigt som det minskar takhöjden. Kombinerat med ljudabsorbenter som monteras ovanför undertaket ska det gå att få bra ljudmiljö.

Fyra varianter
De fyra produktvarianterna Parafon Gallery med bilder uppifrån och ner är:

Flatnet av planvalsat stål som ska ge en stabil och luftig lösning

 

Powernet av mycket kraftig aluminium.

 

Squarenet med maskor som är nästan kvadratiska.

 

Wavenet där maskan har en mjuk böjning.

Nyheter

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.