Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Ljus för ökad säkerhet

Ljus för ökad säkerhet
De som tillbringar arbetspasset under den mörka tiden på dygnet, vet att man måste se och synas ordentligt.

 
 

Arbetsbelysning för tuffa krav 

Arbete med lastbil, skogs- jordbruks- eller entreprenadmaskin, eller arbete på vägen med underhåll eller bärgning kräver mycket bra ljus. Det gäller ju att hålla skärpan i många timmar och att synas ordentligt. Arbetsmiljön blir bättre och säkerheten ökar.

 

I dagarna presenterar Hella bland annat arbetsbelysningen AS 5000 LED som klarar de allra tuffaste krav. Med en mycket kraftig hållarfot infäst i aluminiumhuset klarar AS 5000 LED stötar på hela 200 G. Dessutom har strålkastaren en mycket slagtålig plastlins. 24 högeffekts-LED som tillsammans ger över 5000 lumen gör den förmodligen till marknadens kraftfullaste LED-arbetsbelysning. Strålkastaren går att montera stående eller hängande och finns för närfält eller långtgående upplysning samt med dimmerfunktion som reducerar ljuset med 50 %.

 

Arbetsbelysningen säljs av KG Knutsson AB.

Nyheter

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

2021-02-24
Kabel

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Inneklimatmätare som övervakar luftkvaliten

Inneklimatmätare som övervakar luftkvalitén

Renson Sense är en ny inneklimatmätare som bevakar inneklimatet i exempelvis skolor, kontor och bostäder och visar visuellt när luftkvaliteten blir dålig och behöver åtgärdas. Till enheten finns en app där man kan övervaka mätvärdena i realtid och spåra förändringar en vecka tillbaka i tiden.