För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Ljus för ökad säkerhet

Ljus för ökad säkerhet
De som tillbringar arbetspasset under den mörka tiden på dygnet, vet att man måste se och synas ordentligt.

 
 

Arbetsbelysning för tuffa krav 

Arbete med lastbil, skogs- jordbruks- eller entreprenadmaskin, eller arbete på vägen med underhåll eller bärgning kräver mycket bra ljus. Det gäller ju att hålla skärpan i många timmar och att synas ordentligt. Arbetsmiljön blir bättre och säkerheten ökar.

 

I dagarna presenterar Hella bland annat arbetsbelysningen AS 5000 LED som klarar de allra tuffaste krav. Med en mycket kraftig hållarfot infäst i aluminiumhuset klarar AS 5000 LED stötar på hela 200 G. Dessutom har strålkastaren en mycket slagtålig plastlins. 24 högeffekts-LED som tillsammans ger över 5000 lumen gör den förmodligen till marknadens kraftfullaste LED-arbetsbelysning. Strålkastaren går att montera stående eller hängande och finns för närfält eller långtgående upplysning samt med dimmerfunktion som reducerar ljuset med 50 %.

 

Arbetsbelysningen säljs av KG Knutsson AB.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.