Nyheter

Ljudabsorbenter med egen design

Ljudabsorbenter med egen design
Ecophon utökar sitt sortiment med tio frihängande ljudabsorbenter som har geometriska standardformer eller egen design.

    
 Ljudabsorbenterna Ecophon Solo finns nu med geometriska standardformer eller för egen valfri design.
  

Ljudabsorbenter i produktfamiljen Ecophon Solo har tidigare funnits som vita 40 millimeter tjocka rektangulära skivor. Nu lanseras de även med geometriska standardformer. Dessutom är det nu möjligt att få dem utformade efter egen design och med flera färger.

Friare monteringsval
Absorbenterna kan monteras på tre olika sätt. Endera med vajrar som ska ge dem ett svävande intryck. Alternativt med fast pendel för montering intill bjälklaget eller med ett pendelfäste som gör att man kan vinkla absorbenterna.

 

Nyheter

Koldioxidneutral isoleringsskiva

2021-05-10
Mineralull

Paroc har lanserat en ny koldioxidneutral isoleringsskiva där tillverkningstekniken och en hög andel återvunnen stenull leder till kraftigt minskade koldioxidutsläpp i tillverkningsskedet. Resterande CO₂-utsläpp kompenseras via ett verifierat utsläppningsminskningsprogram.

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bihotell för en hållbar stadsmiljö

Bee Block© framtagen av BEE URBAN, är en installation för solitära bin som letar sina boplatser. Bihotellet är tillverkat av ek och är tänkt att placeras i urban miljö för att bidra till en mer hållbar stadsmiljö. Stor vikt är lagd vid hantverket för en mer hållbar produkt över tid.