Nyheter

Ljudabsorbenter med egen design

Ljudabsorbenter med egen design
Ecophon utökar sitt sortiment med tio frihängande ljudabsorbenter som har geometriska standardformer eller egen design.

    
 Ljudabsorbenterna Ecophon Solo finns nu med geometriska standardformer eller för egen valfri design.
  

Ljudabsorbenter i produktfamiljen Ecophon Solo har tidigare funnits som vita 40 millimeter tjocka rektangulära skivor. Nu lanseras de även med geometriska standardformer. Dessutom är det nu möjligt att få dem utformade efter egen design och med flera färger.

Friare monteringsval
Absorbenterna kan monteras på tre olika sätt. Endera med vajrar som ska ge dem ett svävande intryck. Alternativt med fast pendel för montering intill bjälklaget eller med ett pendelfäste som gör att man kan vinkla absorbenterna.

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.