Nyheter

Ljudabsorbenter med egen design

Ljudabsorbenter med egen design
Ecophon utökar sitt sortiment med tio frihängande ljudabsorbenter som har geometriska standardformer eller egen design.

    
 Ljudabsorbenterna Ecophon Solo finns nu med geometriska standardformer eller för egen valfri design.
  

Ljudabsorbenter i produktfamiljen Ecophon Solo har tidigare funnits som vita 40 millimeter tjocka rektangulära skivor. Nu lanseras de även med geometriska standardformer. Dessutom är det nu möjligt att få dem utformade efter egen design och med flera färger.

Friare monteringsval
Absorbenterna kan monteras på tre olika sätt. Endera med vajrar som ska ge dem ett svävande intryck. Alternativt med fast pendel för montering intill bjälklaget eller med ett pendelfäste som gör att man kan vinkla absorbenterna.

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.