Nyheter

Litet uppkopplat vattenpass

Minivattenpasset DPL läses av i app
Hultafors lanserar ett multifunktionellt och digitalt minivattenpass med Bluetooth som kombinerar funktionerna hos vattenpass, lutningsmätare och vinkelmätare i ett. Det lilla vattenpasset kan placeras i trånga och svåråtkomliga utrymmen där man via en app kan läsa av och lagra mätningen i sin smartphone.

Det uppkopplade vattenpasset DPL parats enkelt ihop med en smartphone via Bluetooth och ansluter sig automatiskt vid användning. 
Vattenpasset har en v-formad bas försedd med kraftfulla magneter som gör det stabilt att använda på rör och andra metalliska ytor. 
Om vattenpasset placeras i trånga utrymmen där det är svårt att läsa av displayen laddar man ner Hultafors Measures app så visas värdena i realtid i appen. Där kan man också lagra och dela mätningar med andra. 
DPL minivattenpass har en även en fotofunktion som lagrar de uppmätta värdena, datum och tid på den tagna bilden. 
Vattenpasset är utrustat med en bakgrundsbelyst display som roteras automatiskt för att man lättare ska kunna läsa av mätningen oavsett placering eller arbetsställning.

Vattenpasset är litet, smidigt och kommer med en specialanpassad ficka som man kan fästa i bältet.
 
Egenskaper
Tolerans ±0,05° vid 0° och 90°, 0,2° mellan 1° och 89°.
Displayens enheter kan växlas mellan °, %, mm/m och in/ft.


Skriven av Helena Bengtsson

Minivattenpass DPL med smartphone-app
Minivattenpass DPL med smartphone-app
Litet uppkopplat vattenpass som kan läsas av i en app
Litet uppkopplat vattenpass som kan läsas av i en app
Minivattenpasset DPL i bältesficka
Minivattenpasset DPL i bältesficka

Nyheter

Byggskivor av återvunna förpackningar

2021-10-22
Kompositskivor

Recomas byggskivor är helt tillverkade av återvunna kompositförpackningar där enbart värme och tryck används vid tillverkningsprocessen. Skivorna finns i tre olika utföranden för användning i t ex innerväggar, tak, fasader och möbelindustrin.

Finja Färgat murbruk återbruk tegel

Färgat murbruk som främjar cirkulärt byggande

En förutsättning för att kunna återanvända tegelfasader efter rivning är ett murbruk med rätt egenskaper. Finja möter nu efterfrågan på färgade murbruk för detta ändamål och har lanserat ett färgat murbruk som är speciellt avsett att användas vid murning med återbrukat tegel. Samtidigt lanserades även ett färgat murbruk för murverk som kräver hög hållfasthet gällande fogen.