• Nyheter
  • Litet bräckjärn för små arbeten

Nyheter

Litet bräckjärn för små arbeten

Litet bräckjärn för små arbeten
Hultafors Tools lanserar ett litet bräckjärn som kan användas för mindre arbeten där man behöver ett smidigare verktyg.

     
  

Hultafors 108 Mini 7,5" är ett nytt litet bräckjärn som är tillverkat av härdat kolstål. Bräckjärnet är i första hand avsett för arbeten där man behöver ett mindre, smidigare verktyg. Det kan exempelvis vara när man river ut fönster eller inredning.

Bräckjärnet är konstruerat med tunna anliggningsytor för att det ska vara enkelt att komma åt med. Det har tre olika funktioner för att dra ut spik.

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.