För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Liten downlight med lysdioder

Liten downlight med lysdioder
Från Osram kommer en liten downlight-armatur med lysdioder. Den är för fast installation som punkt- eller takbelysning.

 

 

Diodarmaturen Led Tresol kan fällas in eller ytmonteras. Den är tillverkad av aluminium och det lilla formatet ska göra den enkel att placera. Exempel på användning är som takbelysning i kök, korridorer eller garderober. Den kan även användas som punktbelysning i hyllor och liknande.

Komplett för montering
Armaturen ger ett varmvitt ljus och uppges vara energisnål och ha lång livslängd. Den levereras komplett med alla tillbehör för montering och ska kopplas till nätspänning 220–240 volt. Diametern är 50 millimeter.

 

 

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.