Nyheter

Liten downlight med lysdioder

Liten downlight med lysdioder
Från Osram kommer en liten downlight-armatur med lysdioder. Den är för fast installation som punkt- eller takbelysning.

 

 

Diodarmaturen Led Tresol kan fällas in eller ytmonteras. Den är tillverkad av aluminium och det lilla formatet ska göra den enkel att placera. Exempel på användning är som takbelysning i kök, korridorer eller garderober. Den kan även användas som punktbelysning i hyllor och liknande.

Komplett för montering
Armaturen ger ett varmvitt ljus och uppges vara energisnål och ha lång livslängd. Den levereras komplett med alla tillbehör för montering och ska kopplas till nätspänning 220–240 volt. Diametern är 50 millimeter.

 

 

 

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.