• Nyheter
  • LED-lampa med mycket lång livslängd och låg strömförbrukning

Nyheter

LED-lampa med mycket lång livslängd och låg strömförbrukning

LED-lampa med mycket lång livslängd och låg strömförbrukning
Swecon Anläggningsmaskiner lanserar två modeller, den ena en kraftigare heavy duty arbetslampa.

 
 Ljusflöde 6000 lumen 
      
 Ljusflöde 1500 lumen


Swecons robusta 40 W Heavy Duty LED-arbetsbelysning har ett ljusflöde på hela 6 000 lumen. Den är vibrationstålig, har ett aluminiumhus, DT-kontakt och kan monteras stående, hängande eller sidomonterad.


Den andra arbetsbelysningen ligger på 1 500 lumen och är även E-godkänd som backljus. Båda modellerna är skyddsgodkända enligt IP68.

 

De nya LED-lamporna är ett komplement till Volvo Constructions Equipments redan existerande sortiment av arbetsbelysning.

 

Nyheter

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.