Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • LED-lampa med mycket lång livslängd och låg strömförbrukning

Nyheter

LED-lampa med mycket lång livslängd och låg strömförbrukning

LED-lampa med mycket lång livslängd och låg strömförbrukning
Swecon Anläggningsmaskiner lanserar två modeller, den ena en kraftigare heavy duty arbetslampa.

 
 Ljusflöde 6000 lumen 
      
 Ljusflöde 1500 lumen


Swecons robusta 40 W Heavy Duty LED-arbetsbelysning har ett ljusflöde på hela 6 000 lumen. Den är vibrationstålig, har ett aluminiumhus, DT-kontakt och kan monteras stående, hängande eller sidomonterad.


Den andra arbetsbelysningen ligger på 1 500 lumen och är även E-godkänd som backljus. Båda modellerna är skyddsgodkända enligt IP68.

 

De nya LED-lamporna är ett komplement till Volvo Constructions Equipments redan existerande sortiment av arbetsbelysning.

 

Nyheter

Byggbranschens första växtbaserade luft- och ångspärr

2021-01-18
Plastfolie

Som ett initiativ till att minska sin miljöpåverkan har T-Emballage Bygg tagit fram en luft- och ångspärrande byggfolie av växtbaserat material, T-Tät Standard BIO. Materialet I’m green™ Polyeten används redan utbrett i ett antal andra branscher och T-Emballage Bygg är nu först ut i byggbranschen.

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.