Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

LED-belysning för bänken Bonum

Belysning för Welands bänk Bonum
Efter att ha sett en ökad efterfrågan på belysta produkter för utomhusbruk har Weland utökat sitt sortiment med en LED-belysning som är speciellt anpassad för bänken Bonum. Sedan tidigare erbjuder företaget även belysning som tillval för Sektionsräcken.

Bonum är en tålig och underhållsfri utemöbel av gallerdurk speciellt anpassad för offentliga miljöer utomhus. Utemöbeln finns i två utföranden som parkbänk och rastmöbel och kan även användas inomhus och i privata miljöer.

Bänken är tillverkad av varmförzinkad alternativt lackerad gallerdurk. Den lämpar sig väl i offentliga miljöer såsom gator och torg, parker, golfbanor, rastplatser, campingplatser, badplatser m m där den riskerar att utsättas för tuff behandling. Utformningen med gallerdurk gör att bänken släpper igenom regn och snö för sittvänlighet året om och att den kräver minimalt med underhåll. Möblerna kan med fördel förankras i marken.

LED-belysningen kan väljas som tillval och ger en belyst sittplats som bidrar till ökad trygghet vid exempelvis tunnelbanor, parker och i andra offentliga miljöer samtidigt som belysningen skapar en dekorativ och stämningsfull detalj på bänken.

Mått
Bonum
Längd: 1 594 mm. Höjd: 820 mm. Bredd: 763 mm. 
Vikt: 46,1 kg.

Bonum Duo
Längd: 1 920 Höjd: 856 mm. Bredd: 1 300 mm.
Vikt: 71,5 kg.

Skriven av Anna Göth

Bonum bänk med LED-belysning
Bonum bänk med LED-belysning
Bonum bänk med LED-belysning
Bonum bänk med LED-belysning
Sektionsräcke med LED-belysning
Sektionsräcke med LED-belysning

Nyheter

Sätt färg på takavvattningen

2020-12-04
Takavvattning

Lindab har sett en stor efterfrågan på takavvattning i olika kulörer, både bland arkitekter och privata bostadsägare och har nu därför lanserat möjligheten att få takavvattningssortimentet i valfri RAL-kulör.

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.