• Nyheter
  • Led-armaturer för markinstallation

Nyheter

Led-armaturer för markinstallation

Led-armaturer för markinstallation
2009-11-12
Med Circled och Toppled utökar Malux Sweden sitt sortiment av diodarmaturer för installation i mark.

     
  

Diodarmaturen Circled är utvecklad för användning som markeringsbelysning i rondeller. Därför har den fått ljusvinklar som är anpassade för att ljuset ska vara synligt på långt håll, samtidigt som det inte ska blända fordonens förare. Men armaturen kan användas inom många andra områden och kan monteras både horisontellt och vertikalt.

Kan monteras under vatten 

Armaturen Toppled är även den en markeringsbelysning. Den kan exempelvis monteras längs gångvägar, parkeringsplatser och kajer. Eftersom den är helt vattentät kan den även monteras under vatten i dammar och fontäner.

Håller för överkörning

Båda armaturerena ska klara att köras över av fordon. De finns i sex olika färger och Toppled finns även med röd-grön-blå färgväxlare.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.