• Nyheter
  • Led-armaturer för markinstallation

Nyheter

Led-armaturer för markinstallation

Led-armaturer för markinstallation
2009-11-12
Med Circled och Toppled utökar Malux Sweden sitt sortiment av diodarmaturer för installation i mark.

     
  

Diodarmaturen Circled är utvecklad för användning som markeringsbelysning i rondeller. Därför har den fått ljusvinklar som är anpassade för att ljuset ska vara synligt på långt håll, samtidigt som det inte ska blända fordonens förare. Men armaturen kan användas inom många andra områden och kan monteras både horisontellt och vertikalt.

Kan monteras under vatten 

Armaturen Toppled är även den en markeringsbelysning. Den kan exempelvis monteras längs gångvägar, parkeringsplatser och kajer. Eftersom den är helt vattentät kan den även monteras under vatten i dammar och fontäner.

Håller för överkörning

Båda armaturerena ska klara att köras över av fordon. De finns i sex olika färger och Toppled finns även med röd-grön-blå färgväxlare.

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.