Nyheter

Led-armatur för trånga utrymmen

Led-armatur för trånga utrymmen
Qod är en liten och lättplacerad led-armatur som kan lysa upp trånga utrymmen där vanliga lampor tar för stor plats.

      
 

Osrams tunna moduler med led-armaturer, Qod, ska kunna användas i trånga utrymmen där vanlig belysning är svårplacerad.

  

Osrams nya led-belysning Qod är en modulbaserad lösning. Den består av kvadratiska armaturer med 16 lysdioder. De tunna armaturerna kan monteras i utrymmen där vanliga lampor kan bli för stora, exempelvis i garderober eller under hyllor.

Moduler kan läggas till

Belysningen levereras i ett startpaket med tre lampor och en transformator med strömbrytare. Enligt företaget kan man sedan lägga till fler moduler och enkelt koppla ihop dem.

Varmvitt ljus

Belysningen ger ett varmvitt ljus. Systemet har en spänning på 12 volt och modulerna har effekten 3,5 watt. Varje modul är 70x70x8 millimeter.

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.