Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Lättstädat badkar i svart på vitt

Nyheter

Lättstädat badkar i svart på vitt

Lättstädat badkar i svart på vitt
Från Gustavsberg kommer ett svart och vitt badkar som med hjälp av en vikbar front gjorts mer lättstadat.

Gustavsberg lanserar ett svart och vitt badkar i begränsad upplaga. Karet har vit insida och har försetts med svarta badkarsfronter, som dessutom är vikbara. Den vikbara fronten uppges vara en efterfrågad innovation som gör det mycket enklare att städa under badkaret. Vid städning viker man helt enkelt upp den nedre delen av fronten.

Kunder väljer färg

Nästa år planeras en ny färg på badkarsfronten. Vilken färg det blir vet ingen ännu eftersom Gustavsberg tänker låta konsumenterna och de senaste inredningstrenderna bestämma. Även det badkaret kommer att finnas i en begränsad upplaga.

 

 

 

Lättstädat badkar i svart på vitt
Lättstädat badkar i svart på vitt
Lättstädat badkar i svart på vitt
Lättstädat badkar i svart på vitt

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.