Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Lättinstallerat vattenlås för kök

Nyheter

Lättinstallerat vattenlås för kök

Lättinstallerat vattenlås för kök
Prevex har introducerat ett nytt smart vattenlås med en mängd tekniska förbättringar. Smartloc är enkelt att installera på ett utrymmesbesparande sätt och rengörs lätt utan specialverktyg.

Släta ytor och ovala rör förbättrar vattenlåsets flöde och eliminerar avlagringar. Smartloc är enkelt att installera på ett utrymmesbesparande sätt och rengörs enkelt utan specialverktyg. Silen finns i flera utföranden och kan lätt bytas till olika hålmönster eller djup och kan med hjälp av en magnetisk cover förvandlas till en spaltsil. Silen är fastsatt med en försänkt hex-skruv som passar till både stål och kompositbänkar. Optimal passform fås enkelt med hjälp av teleskopiska delar i sid- och höjdled och att det tvågreniga vattenlåsets bottenventiler fixeras i samma höjd medför än mer utrymme än tidigare konstruktioner.

Den lättanvända snabbkopplingen förvandlar ett engrenigt vattenlås till ett tvågrenigt med ett klick. En verktygshållare finns på röret där man kan förvara silverktyget. Det flexibla utloppsröret är smidigt att justera och installera. Ovala rör är bra för stabiliteten och den förbättrar dessutom vattenlåsets flöde - 25% bättre än vad som krävs enligt standarden EN 274.

Skriven av Harald Holm

Lättanvänd snabbkoppling
Lättanvänd snabbkoppling
Bräddavlopp
Bräddavlopp
Individuell design
Individuell design

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.