• Nyheter
  • Lättare och effektivare fogskumspistol

Nyheter

Lättare och effektivare fogskumspistol

Lättare och effektivare fogskumspistol
2009-10-02
Bostik lanserar fogskumspistolen, Foam Gun NBS Eco 2, som ska vara lättare, effektivare och enklare att göra ren.

    
 Bostiks nya skumpistol har fått en rad förbättringar, som lägre vikt och större kapacitet. Dessutom ska den ha längre hållbarhet och vara enklare att göra ren.
Med sina 304 gram är den nya fogskumspistolen lättare än sina föregångare. Därmed ska det gå att arbeta längre perioder utan att bli trött. För att pistolen ska vara enkel att göra ren är den belagd med ett teflonskikt.

Större kapacitet
Pistolen är effektivare än tidigare modeller. Detta visar sig i att den under 10 sekunder trycker ut 130 gram skum, jämfört med tidigare 59 gram.
Även hållbarheten är förbättrad. Vid tester uppges den hålla cirka 20 procent längre tid än tidigare modeller.
Fogskumspistolen levereras i en låda med bifogade användarinstruktioner.

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.