Nyheter

Lättanvänd utomhuslaser

Lättanvänd utomhuslaser
Från Hultafors kommer rotationslasern TRR som ska vara lättanvänd och uppges markera önskad linje oberoende av väderlek.

      
 Rotationslasern TRR är avsedd för användning utomhus. Den uppges vara enkel att hantera och med skyddsklass IP56 ska den stå emot regn.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRR rotationslaser ger en horisontell linje med hjälp av en elektronisk pendel. Med lasern kan man markera en rak linje mellan två givna punkter eller i en viss vinkel. Då låser man den elektroniska pendeln och lutar apparaten tills linjen går igenom punkterna.

Styrs med fjärrkontroll
Lasern styrs med hjälp av knappar på apparatens ovansida eller med en fjärrkontroll. Där kan man starta eller stänga av laserlinjen, ställa in rotationshastigheten och låsa den elektroniska pendeln.
Om lasern rubbas efter att den ställts in, börjar den automatiskt att blinka och stängs därefter av.

Avläsning med mottagare
Apparatens laserlinjer ska kunna läsas av på 350 meters håll med hjälp av en mottagare. Hur långt man ser dem med blotta ögat beror på det aktuella ljuset.
Lasern levereras med skyddsväska, fjärrkontroll, uppladdningsbara batterier, laddare, mottagare med hållare.

 

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.